Atlas i Almedalen

Atlas kommer att vara på plats i Almedalen! Vi ser fram emot flera roliga evenemang. På tisdagen anordnar vi ett seminarium tillsammans med Folkets hus och parker med anledning av den nya boken Kulturpolitikens liv efter döden. Bland annat Stina Oscarsson och Karin Olsson kommer att diskutera varför kulturpolitik alltid hamnar så långt ner på alla partiers agenda.

Vår författare Alexandra Pascalidou är naturligtvis närvarande och på tisdagen anordnar Hyresgästföreningen ett samtal om mammorna i miljonprogrammen. Anledningen är naturligtvis Alexandras nya bok Mammorna som kommer i augusti där hon intervjuat 20 mammor och bor eller har bott i någon miljonprogram i Sverige. Boken är troligt stark och viktig. Du kan redan nu gå in och förbeställa den här. Och i Almedalen kommer det gå att förbeställa signerade exemplar till riktigt bra pris från oss under seminariet.

Missa inte heller seminariet om Digital demokrati där Marie Demker, Linn sandberg och Sofie Blomberg kommer att prata om de traditonella partiers oförmåga att använda sig av s0ciala medier och vad det lett och leder till. Samtalet modereras av Maria-Elsa Salvo.

Dessutom kommer några väl utvalda personer få den sprillans nya Den farliga mångfalden! Så håll utkik om ni vill haffa ett ex före alla andra.

Kategorier:
Aktuellt, Samhälle/debatt