ISBN: 9789173896528


Ladda ner pressbild


En bättre morgondag

Reportageböcker, Samhälle/debatt

“Den här lever, ropar en brandman. Jag vaknar till av att jag känner hur brandmannen sticker ner två fingrar i halsen så jag vill kräkas igen. Jag försöker vrida mig och säga något men det kommer inget ljud.
I oktober har det gått 20 år sedan diskoteksbranden i Göteborg. En av Sveriges värsta katastrofer genom tiderna där 63 ungdomar dog och över 200 skadades. En av överlevarna, Roz Aslanian som skadades och förlorade sina närmaste vänner skriver tillsammans med journalisten Anne Lichtenstein den här närgångna och nakna berättelsen om natten som förändrades hans liv för alltid.”

Anne Lichtenstein är frialnsjournalist och producent. En bättre morgondag är hennes debut. 

Roz Aslanian är ordförande i Brandoffrens anhörigförenings (BOA) styrelse, föreläser kring överlevnadshistorier med syftet att skapa förståelse, eftertänksamhet och inspiration och driver ett sälj- och marknadsföringsbolag. En bättre morgondag är hans debut.

Utgivningsår: 2018

 

 


Författare
Anne Lichtenstein

Anne Lichtenstein är journalist och föreläsare. En bättre morgondag är hennes debutroman.

Rozbeh Aslanian

Rozbeh Aslanian är ordförande i Brandoffrens anhörigförenings (BOA) styrelse, föreläser kring överlevnadshistorier med syftet att skapa förståelse, eftertänksamhet och inspiration och driver ett sälj- och marknadsföringsbolag. En bättre morgondag är hans debut.