Inspirerande bok om opinionsbildning och påverkansarbete

Går det att påverka sina lokala beslutsfattare? Hur kan en ideell organisation nå ut med sin hjärtefråga? I Mellan drömmen och slitet har Silvia Kakembo samlat konkreta och värdefulla tips till civilsamhällets alla eldsjälar. Boken utkommer den 6 mars på Bokförlaget Atlas. 

– I min yrkesroll och i mina ideella engagemang möter jag många människor som vill bidra till förändring i samhället, vilket är fantastiskt. Men många av dem tror att de inte kan påverka, eller att de inte har de ekonomiska förutsättningarna som krävs. Den här boken är till för dem, säger Silvia Kakembo, författare till boken och som dessutom leder kommunikationsbyrån Arena Opinion.

I boken delar Silvia och hennes kollegor med sig av sina bästa tips och konkreta verktyg om hur man når ut och hur man kan skapa opinion i samhället. Boken riktar sig både till dem med och utan tidigare erfarenhet, men utgår från en ganska så vanlig person utan en stor kampanjbudget som vill påverka samhället och politiken.

– Den här boken är vårt sätt att ge tillbaka. Den är också en hyllning till de eldsjälar och hjältar som finns där ute i civilsamhället, som rör sig mellan drömmen och slitet. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan göra världen till ett bättre ställe, avslutar Silvia Kakembo.

Kategorier:
Aktuellt