ISBN: 9789173893916


Ladda ner pressbild


Happy, happy – En bok om skilsmässa

Reportageböcker

En skilsmässa på tjugohundratalet borde knappast vara något skamligt, ändå upplever många som skiljer sig att de ikläds en offerroll, att de inte tillåts vara lyckliga över sitt beslut.

I antologin Happy, happy – en bok om skilsmässa bjuds läsaren på en annan bild av separation än den som vanligtvis ges. Det är berättelser om skilsmässor som positiva och berikande erfarenheter. En bok som vill stärka och inspirera alla som tagit steget – och alla som kanske funderar på att ta det …

Medverkande:
Maria-Pia Boëthius, Pernilla Glaser, Mari Jungstedt, Åsa Larsson, Mian Lodalen, Gudrun Schyman, Mia Skäringer och Helena von Zweigbergk delar tillsammans med Maria Sveland och Katarina Wennstam med sig av sina personliga erfarenheter av att bryta upp.

Lyssna på Värvet-intervjun med Maria Sveland!
http://xn--vrvet-gra.se/podcast/99-maria-sveland/


Författare
Maria Sveland

Maria Sveland är journalist och författare. Hon har gjort åtskilliga program för SR och SVT.  2007 debuterade hon skönlitterärt med boken Bitterfittan, som gjorde henne känd för en bredare allmänhet.

Katarina Wennstam

Katarina Wennstam är en svensk journalist, författare och föreläsare. Hon arbetade tidigare som kriminalreporter på Sveriges Television, men sade 2007 upp sig för att författa och föreläsa på heltid.