Personalförändringar på Atlas

Johan Hilton slutar som förlagschef för Atlas och tillträder vid årsskiftet tjänsten som redaktör på Dagens Nyheter. Ann-Louise Gustavsson blir bolags- och förlagschef på Atlas. En utgivnings- och litterär chef rekryteras.

Johan har varit chef för Atlas i tre år. Vi som jobbat med Johan kan bara gratulera DN till en fin rekrytering. De tre senaste åren har oerhört framgångsrika år för Atlas. Johan är inte bara fantastiskt trevlig och rolig att arbeta med. Han är också en skicklig förläggare. Under de senaste tre åren präglas inte bara av Nobelpriset till Alice Munro. Atlas har under Johan Hilton stärkt sin ställning som ett förlag som ger ut högkvalitativ litteratur som ger avtryck i samtidsdebatten. Därför är det förstås mycket tråkigt att Johan Hilton slutar hos oss. Men Atlas har en stark ställning och en fin utgivningslista för 2016 och framöver.

I samband med att Johan Hilton slutar vid årsskiftet blir Ann-Louise Gustavsson förlags- och bolagschef. Dessutom kommer vi att rekrytera en utgivnings- och litterär chef som är på plats efter helgerna 2016.

Håkan A Bengtsson
VD Arenagruppen

073 6541300

Kategorier: