Kampanj » Svart notis

Med anledning av debatten kring Reva-projektet säljer vi Stina Blomgrens reportagebok Svart notis till kampanjpris. Läs vårens viktigaste reportage, beställ för bara 70 kronor.

Jakten på papperslösa i Stockholms tunnelbana är inte bara ovärdigt Sverige, id-kontrollerna strider även mot folkrätten.

Vilka är människorna bakom begreppet “de papperslösa?”

Beställ så här

Svart notis för endast 70 kronor:

Klicka på köp » Varukorgen ploppar upp till höger, se den rosa pilen. [buy product_id=”774″]

Svart notis är berättelsen om snöskottaren som försvann och om den gravida kvinnan som hittades mördad utan att någon anmält henne saknad hos polisen, om pojken som saknar laglig rätt att gå i skolan och om polisen som vill ha mer resurser för att jaga papperslösa arbetare.

En boliviansk man försvinner spårlöst efter en olycka strax utanför Stockholm. Han ska ha jobbat som snöskottare och fallit från ett tak. Kan mannen ha överlevt? Har han över huvud taget funnits?

Klicka för att läsa Svart notis som e-bok

Förlagschef Johan Hilton medverkar i upprop mot Reva

Läs också Aftonbladets ledarsida: Jakt på oskyldiga leder till polisstat

Författaren Stina Blomgren är utrikesreporter på Sveriges Television. Hon har tidigare gjort den uppmärksammade dokumentären Billiga Människor om papperslösa i Europa, och har även bevakat ämnet för Dagens Nyheter. Svart notis nominerades till Guldspaden och fick över lag strålande recensioner när den kom ut 2008.

Kategorier: