Hyllad romandebut

Kom och fira att vi släpper Henrik Bromanders romandebut Riv alla tempel. Vi bjuder på något att dricka och säljer boken till specialpris. Välkomna! Läs mer »

Köp boken här

[buy product_id=”2795″]

Recensioner

“Riv alla tempel ger en inblick i en kroppsbyggarsubkultur som på många sätt är en parodi på resten av samhället. Muskelgalningarna har fastnat i en förvriden manlighet där det gäller att vara tuffast och mest attraktiv för det motsatta könet (…) Men det som skrämmer mest i boken är beskrivningarna av den normala omgivningen, som skymtar förbi då och då. Ett Sverige där allt handlar om att vara framgångsrik och ha en så kallat perfekt kropp. Där poliserna tar anabola för att kunna slåss bättre och företagen anlitar kriminella för att driva in skulder”
Kalle Holmqvist, Aftonbladet

“Fantastisk”
Fredrik Edin, Arbetaren

“Månadens läsning”
Nöjesguiden

“Skrämmande, påträngande och skakande…. Bäst just nu”
Anna Hedelius, Barometern

“Bromanders roman är en brutal bok om maskulinitet och dess konsekvenser. Som någon slags våldsam kriminalfilm är den extremt spännande: undergroundgymmen, sprutorna, pengarna och riskerna”
Nina Einarsson, Helsingborgs Dagblad

“Jag är sällan så nära en litterär karaktär som jag varit Johan, och då är jag ändå en person som lever i min egen lilla värld nästan hela tiden. Den raka, enkla, men exakta prosan gör det med mig. De rusiga, deliriska drömsekvenserna är minst lika suggestiva. Henrik Bromander måste skriva så många fler historier, tänker jag”
Rebecka Åhlund, Smålandsposten

“Bryter tvärt av mot den sedvanliga manliga uppväxtskildringen”
Mikaela Blomqvist, Göteborgs-Posten

“Exceptionellt bra”
Li Eriksdotter Andersson, Skånskan

Riv alla tempel420pxl

Kategorier: