Höstens utgivning

I Regnet luktar inte här skildrar Duraid al-Khamisi sin flykt från Irak och sin uppväxt i ett strukturellt rasistiskt Sverige.

Björn Elmbrant undersöker beröringspunkterna mellan 30-talet och vår samtid i sin minutiöst researchade Innan mörkret faller.

I Homonationalism kartlägger Anna-Maria Sörberg grumliga krafters kapning av hbtq-frågor för en rasistisk agenda.

Och i uppföljaren till sitt rosade Re:public-reportage Hem till byn skriver Alexander Mahmoud personlig dagbok från sitt liv i SD:s Sverige.

Dessutom: Mattias Andersson samlar sina två pjäser Mental states of Sweden och Mental states of Gothenburg i en volym med tre essäer till.

Andrew Hollerans prisbelönta och lågmälda roman Sorg, där en medelålders man kämpar med efterverkningarna av att ha sett sina närmaste duka under i 80- och 90-talens aidskatastrof.

Elinor Torp, reporter på Dagens Arbete, gräver i efterföljderna av det ökända Krokom-fallet där en man tog livet av sig efter att ha mobbats på jobbet. Hur kunde det hända? 

Ni får heller inte missa Jenny Dambergs och Lisa Wiklunds utforskning av kvinnor, sprit och alkoholpolitik, Som hon drack.

Vi släpper dessutom uppföljaren till Tore Renbergs tokhyllade roman Vi ses i morgon. Den heter Attack från alla håll och är superbra.

Och som om det inte räckte redan: Magnus Lintons bok om svensk narkotikapolitik,  Knark: en svensk historia kommer i september.

Liksom Maggie Strömbergs reportagebok om Miljöpartiet och Ulrika Kärnborgs Klickokratin, en bok om mediekrisen.

Så här blir det jävlar i mig åka av!

Ladda ner pdf på hela höstens utgivning här»

Kategorier: