Hallå ja, hej Johan!

I gårdagens Babel berättade författaren (och bloggaren) Bodil Malmsten om en viss redaktör som hon litar mycket på. Så här sa Bodil:

– Mina loggböcker är löst baserade på min blogg. Det är en redaktör, Johan Söderbäck heter han, en väldigt bra redaktör. Han plockar ur bloggen, så lägger han i mappar – ja, kanske, nej. Och så går jag igenom det och så lägger jag en stomme och så skriver jag om det. En löpande tidsskildring. Motsvarande Proust. Jag har inte tittat i den där nej-mappen, jag litar så mycket på den där redaktören.

Atlas har knutit Johan Söderbäck till förlaget.

Johan kommer att jobba som redaktör och faktor på Atlas, samt projektledare för Premiss förlag. Han har i flera år arbetat som redaktör på Bokförlaget Tranan, och har en fil.mag-examen i litteraturvetenskap, svenska och estetik.

Välkommen Johan!

Här kan du se inslaget med Bodil Malmsten från Babel:

Kategorier: