Den lyckliga skilsmässan

Den 8 september är det recensionsdag och stor releasefest för ››Happy, happy – en bok om skilsmässa‹‹. Du kan redan nu beställa boken från Atlas webbshop, klicka på den rosa köpknappen i anslutning till bokens beskrivning. Köp boken för att ta del av berättelser om skilsmässor som positiva och berikande erfarenheter. Boken vill stärka och inspirera alla som tagit steget – och alla som kanske funderar på att ta det…

Debatten om skilsmässa är i gång. Kolumnisten Sanna Lundell skrev att “livsglädjen efter en separation landar till slut i en livslång sorg”. Vad tycker du? Diskutera genom att mejla oss, eller skriv på vår Facebook-sida.

Bokens redaktörer, Katarina Wennstam och Maria Sveland, medverkade i Studio Ett och bemötte några av Sanna Lundells funderingar. Lyssna på inslaget här.

Aftonbladet bjöd på den fantastiska löpsedeln ››Så blev jag lycklig efter min skilsmässa‹‹. Flera kända kvinnor delar med sig av sina upplevelser. Vår helg kunde inte bli bättre. Maria Sveland och Katarina Wennstam var även med i Nyhetsmorgon. Läs även intervjun med redaktörerna i Aftonbladet/Wendela.

Bjud in dina vänner till releasen av ››Happy, happy‹‹. Sprid gärna inbjudan brett, alla ska med. Kom och hylla skilsmässan med oss. <3

Kategorier: