ISBN: 9789-1-7389-722-8


Ladda ner pressbild


Tvillingboken

– Den här pricken som pickar är ett hjärta. Och den här är ett hjärta till.
När Susanne Nylén var på rutinultraljudet fick hon och hennes man en chock. De väntade inte bara ett barn, utan två.
Ganska snart insåg Susanne att litteraturen om att bli tvillingförälder var minst sagt begränsad. Dessutom handlade det nästan bara om graviditeten och riskerna med den. Men sen då? När man väl kommer hem med TVÅ spädbarn.
Det här är boken hon själv önskade fanns då.
Susanne har skrivit faktakapitel om alla skeenden med tvillingar från graviditeten och hemkomsten till vuxenlivet. Kapitlen innehåller också intervjuer med tvillingföräldrar, tvillingar och experter som guidar dig kring hur du tar hand om tvillingar som förälder, hur det är att vara mormor, farfar eller syskon till tvillingar. Eller att vara tvilling själv.
Det föds 3 000 tvillingar per år och Tvillingboken är den ultimata guiden för alla er som är en del av tvillingäventyret.
Susanne träffar exempelvis Morgan Alling och pratar om att få tvillingar efter att redan ha två barn. Hon möter TikTok-tvillingarna Iza och Elle som blivit ett fenomen, Niffi Sjöberg som fick tvillingar med två olika pappor samt bästisarna Angelica och Jessica Lagergren som driver Tvillingpodden.

Utgivningsår: 2020


Författare
Susanne Nylén

Susanne Nylén är journalist med över 15 års erfarenhet inom mediebranschen, bland annat på Aftonbladet, Expressen och Metro. Sedan sju år arbetar hon som presschef på Nordic Entertainment Group där hon är presschef för bland annat TV3, TV6, Viafree och Viaplay. Tvillingboken är hennes debut.