ISBN: 978-91-7389-643-6


Ladda ner pressbild


Klass – är du fin nog?

 Det har gått femton år sedan Annelie Jordahls nätta, men till ämnet tunga, bok kom ut för första gången. Både till innehåll och form har den lockat tusentals läsare sedan dess, och blivit något av en klassiker i genren. Nu kommer den i uppdaterad utgåva, med nytt innehåll från författaren, en ny intervju med Evin Ahmad och nytt förord av författaren. 

Förutom det får ni som tidigare möta David Lagercrantz – överklasskillen som önskade att han var arbetare, Ragnar Thoursie – arbetargrabben som blev uppmärksammad poet (men tyckte att det smällde högre att jobba på AMS) och Elsvig Svensson – sjukpensionerad undersköterska och Anneli Jordahls mamma.

Anneli Jordahl är författare, debattör och litteraturkritiker. Hon har tidigare gett ut Att besegra fru J och Jag skulle vilja vara din hund. 

Utgivningsår: 2018

 


Författare
Anneli Jordahl

Anneli Jordahl är författare, debattör och litteraturkritiker. Tilldelades 2005 Lubbe Nordström-priset för sin kulturjournalistik. Hos Atlas har Anneli gett ut tre böcker: Jag skulle vara din hund, Att besegra fru J och Klass – är du fin nog?.