Atlas satsar på nyskriven dramatik

Dramatiken är den svenska litteraturens bäst bevarade hemlighet. Det sjuder av kreativitet på landets scener, men traditionellt sett har dessa fantastiska texter haft svårt att hitta läsare. Det vill vi på Atlas ändra på.

Därför är det med stor stolthet som vi presenterar Drama! – Atlas nya pocketutgivning av nyskriven svensk dramatik. Det är en antologiserie som samlar de senaste årens märkligaste, bästa och gåtfullaste pjäser. I den första volymen av Drama! består samlingen av Djur som dör av Marcus Lindeen, Starka kvinnor pinkar stående av America Vera-Zavala och Järnnatt av Mattias Brunn.

Beställ här »

[buy product_id=”3251″]
Mejla din beställning atlas@arenagruppen.se

Här möter vi djur som antar märkligt mänskliga beteenden, en av svensk litteraturs giganter i några betydelsefulla skeenden av sitt liv och en ung man som snart kommer att ha utfört en fasansfull handling. Samtliga stycken har blivit hyllade av såväl kritiker som publik och kan nu inte bärga sig inför att få fortsatt liv genom mötet med sina läsare. I nästa volym samlar vi tre nya dramatiker. Håll utkik efter den redan nu. Det här är bara början.
Kategorier: